colaborez cu o societate care are un dosar la Judec. Constanta, unde are calitatea de creditor. Societatea este in Jud. Braila. Citatia a fost primita pe 3 noiembrie, iar termenul este la 25 noienbrie. Cum sa fac sa- mi acorde un nou termen? Lipsa aparare? Consilierul juridic in concediu medical? Administratorul in concediu medical? Ce sa trimit? multumesc!
am citit prin forum, si la o persoana, chiar i_a fost repinsa cererea pentru lipsa de aparare (tot in somatie). ce ar fi mai bine concediu medical pentru administrator sau cons. juridic? Dar... cons. jur. nu e angajat la societate si pe c.m va scrie alta societate...cum s_o reyolv?
De ce vreti sa amanati dosarul?
Dupa greva termenele de judecata sunt foarte mari si daca sunteti creditor e in avantajul dumneavoastra sa se solutioneze mai repede.
Oricum, va trebui sa aveti in vedere faptul ca o cerere de amanare pe motiv de concediu medical trebuie probata cu.... certificatul de concediu medical
Amanare proces
ilarion184
Buna ziua ,
Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)