Va rog sa ne dati un sfat cum am putea sa rezolvam urmatoarea situatie:
- juristul nostru este internat in spital, iar institutia noastra publica nu are decat un singur jurist angajat
- ieri, institutia noastra a primit o citatie de la Curtea de Apel
pentru un proces, termen la care juristul institutiei noastre va trebuit sa se prezinte la proces
- in institutie avem angajat un salariat care are studii juridice, lucreaza ca referent de specialitate, cu studii superioare, dar nu are vechime in domeniu ca jurist intr-o alta unitate, si nu poate sa pledeze
- directorul institutiei nostre a cerut ca,
Consiliul Judetean, ordonatorul nostru principal de credite
sa dispuna ca juristul noastru sa fie substituit de un jurist care
lucreaza la ei, insa institutia ierarhic superioara a refuzat acest lucru
Va rugam sa ne dati un sfat, cum sa facem, pentru ca institutia sa nu piarda procesul si sa nu fim acuzati ca nu s-au facut toate demersurile si apararile pentru institutie.
Substituirea cred ca opereaza numai in situatia avocatilor , nu si a consilierilor juridici.
Pentru acel termen, cred ca institutia dvs trebuia sa solicite amanare sau sa imputerniceasca pe consilierul juridic al Cons. Jud. sa-i reprezinte interesele.
Va rugam mult sa ne spuneti cum sa facem ca
sa poata fi imputernicit consilierul juridic al Cons. Jud.
ca sa reprezinte interesele institutiei noastre ?
Incompatibilitate?urgent
cola
eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)