avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare decizie facultate de drept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare decizie facultate de drept

Buna ziua. Am o situație foarte ciudată. Sunt polițist si am dorit o diplomă de drept. In 2015-2016 am urmat cursurile Facultății de drept din cadrul Universității Spiru Haret. In 2016 am aflat de faptul că Academia de Politie are o specializare de învățământ de la distanță pentru specializarea drept destinată polițiștilor. Am trimis atunci un email către Academie si am fost contactat de care Decanul facultății de drept care mi-a transmis ce documente trebuie să întocmesc pentru a mă transfera in cadrul academiei. Am depus cererea de mobilitate și situația școlară la academie si am fost înmatriculat în anul 2 de studii, fiindu-mi planificate un nr. de 9 examene de diferenta pe care le-am susținut fara probleme. Am terminat anul 2 și 3 iar acum sunt înmatriculat în anul 4. Începând cu acest an s-a schimbat conducerea facultății de drept din cadrul Academiei iar noul director nu este de acord cu transferul nostru din anul 2016. Fostul director nu a emis contracte de studiu pentru fiecare student si a folosit contractul cadru întocmit la nivelul facultății. Deși sunt student în anul 4 Facultatea nu vrea sa emită decizie de plata a taxei si nu mi s-a permis să particip în sesiune pe motiv că nu îndeplinesc condițiile necesare pentru a fi student în cadrul academiei. Am făcut o partiție la conducerea Academiei iar raspunsul este neclar, încercând cumva sa plaseze vina in sarcina mea. Consider că nu am nici o vina, am susținut toate examenele, am platit toate taxele dar conducerea vrea sa ma exmatriculeze pentru o posibilă eroare făcută de conducerea facultății în anul 2016. Se poate sa cer sprijinul instanței de judecată? Eu locuiesc i Cernavoda iar Academia este în București. Unde ar trebui să depun sesizarea? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:37, 4 Martie 2019
Daca ati fost transferat în mod legal de vechea conducere nu conteaza ca nu este de acord noua conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)