avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca fals?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca fals?!

In urma cererii unui revisal, am descoperit ca la o firma am fost inregistrata cu 2h de muncă, in conditiile in care pe contractul semnat de mine erau trecute 8h. Ce pot face ? Unde e greseala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 5 Martie 2019
Acel angajator mai exista ?
Da,ca si persoana fizica, dar a modificat numele firmei.
Aceeasi pers fizica a facut mai multe firme..una dupa alta , trei la numar. Contractul meu de munca a fost trecut de la una la alta. La primul contract am semnat pe 8h, dar am descoperit azi , la itm ca am fost pe 2h . Are acelasi adiministrator toate firmele
Mergeti la angajator si solicitati explicatii ...in caz contrar, sesizati ITM-ul/ANAF-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca neinregistrat lioara44 lioara44 Buna seara .La finele anului trecut am solicitat ITM-ului un extras din revisal fiind angajata unui cabinet medical cu 4 ore.Contractul de munca cu respectivul ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata alinapetre34 alinapetre34 Buna seara!Se poate incheia un contract de munca daca nu am vrut sa semnez o cere de concediu fara plata?Normal cererea a fost facuta cu data din iulie timp ... (vezi toată discuția)
Contract fals de munca! Florentina Radi Florentina Radi Îmi scuzați deranjul, in urma cu 6 luni am semnat un contract individual de munca, dupa o recitite am descoperit un alt CNP ( eu 296 ....cnp fals 270...) si ... (vezi toată discuția)