avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Buna seara!Se poate incheia un contract de munca daca nu am vrut sa semnez o cere de concediu fara plata?Normal cererea a fost facuta cu data din iulie timp ce lucram dar a venit cu cererea in august dupa concediu de odihna!Am mai lucrat vreo 4 zile in care mi-au Spus ca o sa mi se faca un contrac nou de munca! Va mulumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 28 Octombrie 2016
C.i.m. poate inceta a urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, dar numai în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.

Ce tip dec.i.m. ati avut , pe durata determinata sau nedeterminata?
Nedeterminata

Cu toate astea m-au trecut de la 8h la 2h fara sa semnez vreun act aditional!
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
In acest caz, sesizati ITM si/sau promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului.

Exista posibilitatea sa-l inceteze fara stirea dvs..... solicitati angajatorului un extras REVISAL si veti vedea daca este sau nu incetat.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc! Dar are cum atat timp eu nu am semnat cererea de concediu fara plata?
Ce treaba are CFS cu incetarea raportului de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii-contract de munca Dan Tudorascu Dan Tudorascu Buna ziua, In luna Mai 2020 am semnat un act aditional la contractul individual de munca in care programul de munca mi se modifica de la 8h la 2h/zi.Acest ... (vezi toată discuția)
Inlocuire contract individual de munca drgaby drgaby Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie: Incepand cu anul 2014 lucrez la o societate (X. SA) cu CIM perioada NEDETERMINATA, in care este stipulata ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa ccc 2 ani eva2016 eva2016 Buna ziua, Urmeaza sa intru in 2 ani de CCC in august 2016. Daca pana la aceasta data nu voi fi efectuat nicio zi de CO aferent anului 2016 (11 zile legale ... (vezi toată discuția)