avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul Muncii-contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul Muncii-contract de munca

Buna ziua,

In luna Mai 2020 am semnat un act aditional la contractul individual de munca in care programul de munca mi se modifica de la 8h la 2h/zi.Acest act aditional urmand sa isi produca efectele incepand cu data de 01.06.2020.
Acum am incetat contractul de munca cu acordul ambelor parti si zilele de concediu neefectuate din 2019 cat si 2020 mi se calculeaza la programul actual de 2h/zi.

Este legal acest lucru?Se mai poate face ceva in acest caz?

Astept cu interes raspunsul dvs.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 18 August 2020
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

In speta, se ia in calcul drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare lunii in care ati incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea indemnizatiei co-iunie 2020.buna ziua, sunt angajata la o agentie de turism. inca din ianuarie ... Cristina9090 Cristina9090 Buna ziua, Sunt angajata la o agentie de turism. Inca din Ianuarie am avut concediul de odihna stabilit si aprobat pentru 04-09 Iunie 2020. In lunile ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna neefectuat papadiouf papadiouf CUM CALCULEZ CONCEDIU DE ODIHNA NEEFECTUAT, DACA IN ULTIMELE 3 LUNI INAINTE DE INCETARE CIM,A FOST ABSENT NEMOTIVAT?! (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat marida marida la incetare cim a unui angajat trebuie sa ii platesc zile co neefectuat. cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat daca în ultima luna de activitate a ... (vezi toată discuția)