avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu medical

Bună ziua,am nevoie de putin ajutor daca se poate.Sotul meu lucreaza ca stivuitorist la un depozit la o temperatura de 0 grade,este angajat din data de 25 martie 2016. In ianuarie 2018 am aflat ca trebuie operat de hernie de disc(La munca ridica si produse sa le puna la raft si paleti). Pe data de 30 ianuarie 3018 am cerut adeverință de la muncă si avea 21 de zile de medical luate în ultimele 12 luni.A stat acasa februarie-martie-aprilie si 14 zile din mai,dată pe 15 mai a fost prima zi de muncă si ultimul medical a fost luat de la comis si i sa spus ca daca mai are nevoie mai are dreptul la o lună dar nu s-a mai dus. Pe 20 februarie 2019 sa simțit foarte rau,de la muncă l-au trimis acasa si am mers la medic,am rugat un coleg sa ceara adeverință si scria ca are 83 de zile in ultimele 12 luni. Am aflat ca are viroza,febra mare,tuse si ia dat 3 zile de medical pe care a doua zi l-am trimis la muncă. Sâmbătă seara pe 2 martie a primit telefon de la muncă ca cei de la bucurești nu ia acceptat medicalul si i la anulat,ia pus 3 zile de concediu de odihnă,ei zic că am depășit cu 3 zile,alea 90 legale. Oricum am calculat nu iese. Ce avem de făcut? Multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
iuliana91, utilizator

Alte discuții în legătură

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez daca vreau sa dau angajatorul in judecata? iuliana91 iuliana91 Bună seara,soțul meu lucreaza din martie 2016 ca Stivuitorist la un depozit,în 2018 a fost operat de hernie de disc,i sa spus sa nu ridice.Anul acesta mai ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie refuza temeinic sa-mi acorde concediu medical ... Andrei2024 Andrei2024 Medicul de familie refuza temeinic sa-mi acorde concediu medical Sunt angajat de o luna de zile - mai exact de la inceputul lunii IAN (dar avand o pauza de 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rentzu Rentzu Buna ziua, daca sotia are contract de munca incepand cu 07 Martie 2011 ,a ramas insarcinata si ar trebui sa nasca in 10 Februarie 2012 (dupa spusele medicului ... (vezi toată discuția)