avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Lovire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Lovire

Buna ziua !I-am dat 3 palme unui individ ,nu are leziuni sau alte chestii chestii ,nici certificat medico legal ,individul a fost la poliție si a depus plângere ! Ce as putea păți ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Péter Varga , Avocat 22:30, 4 Martie 2019
Bună ziua!

Infracțiunea de loviri sau alte violențe în forma tip se pedepsește cu închisoare între 3 luni sau 2 ani sau cu amendă conform art. 193 alin. (1) din Noul Cod Penal.

Pedeapsa concretă și modalitatea de executare depinde de mai mulți factori, cum ar fi existența antecedentelor penale, circumstanțele concrete în care a fost săvârșită fapta și altele,

Pe latura civilă, puteți fi obligat la plata despăgubirilor reprezentând daune materiale și daune morale.
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
Péter Varga, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batut mar de 2 ori de aceasi persoana essse2003 essse2003 se intampla prima data in luna mai cand intro seara in incinta unui bar am fost lovit in frunte cu un \"box\" , am fost la urgenta si nu am scos certificat ... (vezi toată discuția)
Lovire persoana de catre agent de securitate danbcdro danbcdro Sunt agent de securitate echipaj mobil si fiind in timpul serviciului am lovit o persoana care necesita 5-6 zile de ingrijiri medicale Acesta a facut plangere ... (vezi toată discuția)
Lovirea care nu necesita ingrijiri medicale este pedepsita? CYBORG CYBORG Buna ziua! O doamna avocat de pe acest forum scrie -referindu-se la Noul Cod de Procedura Penala, ca \\"Actele de violență care produc suferințe ... (vezi toată discuția)