avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Regulament Școlar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Regulament Școlar

Buna tuturor am o întrebare legată de scoala..are voie un profesor sa fie diriginte și profesor la propriul copil?(Liceu ) nu știu dacă e relevant ) care bine-nțeles acest copil are 10 pe linie lipsește foarte mult de la scoala pt ca trebuie sa învețe pt facultate...deci înțelegeți ...in fine vreau sa știu dacă e legal eu am trăit mult peste hotare și știu ca peste hotare un profesor nu are voie sa predea nici măcar la aceeași scoala darămite la propriul copil!sper sa ma Luminați multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: LoonaCecil , utilizator 21:40, 5 Martie 2019
Da, are voie.

Multumesc
Sebastian Simon a scris:

Da, are voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)
Titularizarea în licee maghiare, interzisă românilor Gheorgheurzica Gheorgheurzica Bună seara tuturor, Nelămurirea si stupefacția mea este legată de titularizare. Aș dori tare mult să știu care este legea care permite unui ... (vezi toată discuția)
Sunt obligați elevii să facă de serviciu pe școală, dacă nu doresc asta? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o întrebare și poate măcar de data asta o să-mi răspundă și mie careva?! Am aflat ieri la ședința cu părinții, că fiecare ... (vezi toată discuția)