avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testul ADN de paternitate tatalui biologic se face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testul ADN de paternitate tatalui biologic se face doar pana in 18 ani?

Deci ca minor daca vrei sa începi toate cele dar nu ai suficienți bani... se poate face si dupa împlinirea vârstei de 18 ani?
Daca te referi la stabilirea paternitatii, actiunea nu se prescrie in timpul vietii copilului.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
gi-jane2, moderator
Deci nu se poate face si daca ai împlinit 18?(gen 18 si cateva luni)
Nu intelegi ce citesti ? Ce am scris mai sus inseamna ca poti sa iti actionezi tatal in judecata pe tot parcursul vietii tale, "gen" cat traiesti poti sa il chemi in judecata pt stabilirea paetrnitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate FSEA FSEA Buna ziua, In urma cu doi ani aproape am avut o relatie cu o persoana. Aceasta persoana a plecat in Italia cu alta persoana si nu am mai stiut nimic de ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate Diana Daisy Diana Daisy Bună ziua. Se poate ca, copilul la 18 ani sa îi ceara tatălui biologic sa facă un test de paternitate pt recunoaștere? Mulțumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Paternitate in relatie de concubinaj atena200092 atena200092 buna. am 27 de ani,sunt insarcinata in 6 luni jumate,viitorul copilas rezultand dintr-o relatie f scurta de concubinaj. tatal a intrerupt orice cale de ... (vezi toată discuția)