avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Firma romanesca care vrea sa lucreze in Italia
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Firma romanesca care vrea sa lucreze in Italia

Salut,vreau sa știu mai multe informații in legătura cu un SRL făcut in România (ca scop îngrijire bătrâni ),dar sa își desfășoară activitatea in Italia,ce trebuie sa fac? Pot lucra cu o firma înființata in România pe teritoriul Italiei,pot face contractele direct cu familia persoanei /persoanelor și sa plătesc taxe salariaților in România, din câte am înțeles in Italia și Spania nu trebuie sa ingregistrez angajații, trebuie sa le fac contracte pe 6/6 luni cu prelungire încă 6, după sa bag alta persoana... aștept mai multe informații, va rog!

Alte discuții în legătură

Firma in românia cu detașare in italia Vladcrs Vladcrs Salut,vreau sa știu mai multe informații in legătura cu un SRL făcut in România (ca scop îngrijire bătrâni ),dar sa își desfășoară activitatea in ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani ... Andreea-Bianca Andreea-Bianca Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani cu detasare .Pe perioada detasari imi sunt plătite toate darile la statul roman , contractul ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana ii bea1980 bea1980 Imi cer scuze pentru plagierea titlului,am citit un alt mesaj si vroiam cateva lamuriri;in cazul in care eu locuiesc impreuna cu copilul in Spania pot solicita ... (vezi toată discuția)