avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SISTAREA APEI RECI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SISTAREA APEI RECI

La solicitarea scrisă a asociației, furnizorul a sistat apa rece numai la o singură scară pentru debite (întreținere) disputate în instanță, constatate deja la fond ca fiind prescrise, apelul având termen pe 15 martie a.c.
S-a solicitat din partea asociației și era încheiat deja un acord de eșalonare, însă administratorul chiar a insistat să se oprească alimentarea cu apă rece.
Ce demersuri se pot introduce de către locatarii / proprietarii afectați ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:01, 5 Martie 2019
Este greu de facut ceva.
Asociația va reprezinta.
Trebuie să apelați la avocat ca sa va faca un studiu amănunțit de caz si este mult de analizat ca sa gaseasca o cale efectivă.

Avocat Claudiu Lascoschi 
Baroul București
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1-Administratorul de imobil nu este reprezentantul legal al asociatiei de proprietari,respectiv nu are autoritatea si competenta sa dispuna de la sine putere acte si actiuni in numele asociatiei de proprietari
2-Contractul de furnizare utilitati este asumat intre furnizor si beneficiar=asociatia de proprietari prin reprezentant legal
in speta,dv ca locatari/proprietari puteti desfasura demersuri direct la presedintele de asociatie,semnatar al contractului de furnizare utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul fuge cu banii, locatarii platesc! scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, am o situatie in blocul in care locuiesc: am cumparat apartamentul in aug. 2008 si dupa o luna, cand sa platesc intretinerea, aflu ca, cu putin ... (vezi toată discuția)
Bransament individual la apa rece onest16 onest16 Buna ziua! Locuiesc in orasul Galati si nu am apa rece de mai bine de un an de zile. Deoarece si apa calda a fost sistata de cateva luni bune am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la apa calda sau la apa rece Badeaic Badeaic buna ziua! fac parte dint-o asociatie de locatari in care sunt cuprinse doua scari de bloc. apa rece ne este furnizata de apanova, iar cea calda de catre ... (vezi toată discuția)