avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Forma contractului de comodat pentru deducerea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Forma contractului de comodat pentru deducerea conbustibilului la anaf

In situatia in care sunt profesie liberala si am intocmit un contract de comodat sub semnatura privata cu proprietarul masinii, pentru deducerea combustibilului mai trebuie vreo formalitate referitoare la contractul de comodat ?
Cel mai recent răspuns: Razvan916 , utilizator 18:03, 5 Martie 2019
Nu.
Doar consultati contabilul pt cota dedusa si alte formalitati (ordine de deplasare etc).

Ana-Maria Dutescu a scris:

Nu.
Doar consultati contabilul pt cota dedusa si alte formalitati (ordine de deplasare etc).

Va multumesc, deci nu trebuie nici inregistrat nici data certa ?
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Razvan916, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiala deductibila Ari77 Ari77 Buna ziua, Am un PFA cu prestari servicii (vand produsele unei firme ca intermediar). Lucrez mult si pe teren, in 10 judete. Firma pt care lucrez a dat ... (vezi toată discuția)
Asistent in asig de brokeraj/registrul-jurnal de incasari si plati Caddy23 Caddy23 buna, Cu modificare codului fiscal 2016, ca si asistent in brokeraj de asigurari eram nevoit sa ma inregistrez la finante , am intrat in categoria profesiilor ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile din impozit Valentin Geapana Valentin Geapana Salutare ! Am initiat acest subiect in ideea de a spune fiecare dintre noi ce cheltuieli mai deduce din impozit. Lucru greu, daca nu vrei sa platesti o caruta ... (vezi toată discuția)