avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... garantie pentru utilizarea fondului forestier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

garantie pentru utilizarea fondului forestier

buna ziua,

ma puteti ajuta, va rog, unde gasesc informatii despre garantiile ce trebuie depuse pentru utilizarea fondului forestier? Este vorba despre un parc de aventuri amenajat in padure...si se cere o garantie...dar nu gasesc prevederile legale.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 19:35, 6 Martie 2019
Buna ziua,

Depinde de valoarea garantiei "garanţia, echivalentă cu taxa pentru scoaterea definitivă a terenurilor din fondul forestier cu compensare, care se achită anticipat emiterii aprobării şi se depune în fondul de ameliorare a fondului funciar cu destinaţie silvică, fond aflat la dispoziţia autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură;".

Garantia se poate constitui prin mai multe instrumente permise, de exemplu: scrisoare de garantie bancara, cash.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contructie in padure (extravilan)? george.79 george.79 Buna ziua, Am o nelamurire... As dori sa construiesc o cabana mica de vacanta, din lemn, fara fundatie permanenta (pe piloni din lemn) in padure ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan - padure. drept de preemptiune zbye zbye Buna ziua ! Am si eu o nelamurire... am cumparat un teren extravilan, avand in C.F. trecuta categ. -padure- si ma intereseaza daca am urmat procedura corecta ... (vezi toată discuția)
Constructie teren intravilan - fond forestier cbc0812 cbc0812 Avand in vedere dificila comunicare cu cei de la ITRSV, nu gasesc solutia la urmatoarea problema. Detin 2 terenuri in intravilanul unui oras care sunt trecute ... (vezi toată discuția)