Daca dragul tatic n-a constientizat de cand s-a nascut copilul pana in prezent, sigur nu v-a "constientiza" prin plata unei sume batjocoritoare.
Doamna, sfatul meu: stati linistita si multumiti-i lui Dzeu ca "taticul", transformat in personaj de banc la radio Erevan de inteleptul leguitor, n-a aflat ca in loc sa dea copilului ar putea sa ia!
Daca-i cereti pensie, ma rog, mizeria aia, va treziti cu cerere de program de vizitare, vine cu executorul (dvs platiti cheltuielile de executare), copilul nu vrea sa plece cu el, si castigatorul salariului minim pe economie devine beneficiarul a catorva mii de euro pe luna!
Iar mentalitatea e in sensul celor mai sus scrise:
înseamnă ca l-ați privat pe minor de acest drept și nu i-ați reprezentat drepturile în mod corect.
Observati cum ati gresit crescand singura copilul?
Vedeti cum sunteti deja vinovata? si e doar inceputul, credeti-ma!
Dvs sunteti cea vinovata caci "n-ati reprezentat bine drepturile copilului", nu domnul, care n-a platit nici macar acea pensie mizerabila! Asta e actualul mod de rastalmacire a realitatii,conform careia mamele sunt vinovate de TOT si tatii de NIMIC!
Stati linistita si dati acatiste ca nu va "bucurati" de drepturile pseudo parintilor.
ps: politia v-a mintit ca sa mai scape de o plangere si sa continue sa stea degeaba. Dar pentru dvs, eu personal, cred ca a fost mai bine.