avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Aflare persoana
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Aflare persoana

Buna seara!revin si eu cu intrebare !Cum as putea depista legal o persoana care se ascunde dupa un ID fals pe facebook?persoana care aduce injurii si multe alte amenințări si acuze?va multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:54, 5 Martie 2019
In cadrul unui proces civil ati putea obtine aceasta informatie dar problema este ca nu puteti da in judecata persoana daca nu o identificati.

Ati putea chema in judecata persoana care administreaza site-ul respectiv pentru a obtine aceasta informatie sau sa depuneti o sesizare la acea persoana.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
nici un forum care tine la GDPR nu va divulga decat daca i-o cere parchetul. in civil, va prefera sa nu se prezinte sau sa plateasca amenda.iar aici e vorba de FB, cu care unele tari negociaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
O persoana m-a dat in judecata pentru amenintari si injurii pe ... blademan23 blademan23 O persoana m-a dat in judecata pentru amenintari si injurii pe facebook si pentru calomnie , am acuzat-o la sefii ei de coruptie prin mailuri . pe contul de ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)