avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O persoana m-a dat in judecata pentru amenintari si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O persoana m-a dat in judecata pentru amenintari si injurii pe ...

O persoana m-a dat in judecata pentru amenintari si injurii pe facebook si pentru calomnie , am acuzat-o la sefii ei de coruptie prin mailuri .
pe contul de fb nu am nicio poza cu mine doar numele mi-e asociat , as putea scapa daca nu as recunoaste ca eu am fost in spatele acelor mesaje?
Nu cred!
Cred ca apararea dvs. ar trebui sa aiba o alta strategie.
Vorbiti direct cu un avocat pentru a analiza toate oportunitatile.
Poate ar fi indicat sa va bazati apararea pe elemente de procedura juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pare ca marian godina ma da in judecata blueobelix blueobelix Nu e o gluma. Mister Marian Godina; ocupatie: eroul national al Romaniei ma ameninta ca ma va da in judecata si sa ma pregatesc . Ce e de facut in acest caz? ... (vezi toată discuția)
Dosar inchis ! ContSters327384 ContSters327384 Dupa cum am mai spus ... Mi s-a spart contul de facebook ... daosarul a ajuns la parchet .. unde azi primi vestea ... ca dosarul s-a inchis in lipsa de probe ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbală şi amenințare Gabi P Alina Gabi P Alina Bună seara. Am şi eu o problemă şi nu ştiu exact cum să o rezolv. De câteva luni, mai exact din luna martie a acestui an am o problemă cu un cuplu ... (vezi toată discuția)