Am o speță cu un vecin supărat, astăzi am gasit în curte o pisică moartă și fecale pe trambulină copiilor. La vizionarea înregistrărilor am descoperit că autorul este vecinul gard comun, care are frustrări mai vechi legate de un drum. In trecut (main bine de un an in urma) am mai primit amenințări telefonice sau SMS dar le-am ignorat, Am zis ca mai bine las de la mine. Astăzi însă am decis ca linia roșie a fost trecută și am depus deja plângere la poliție. Mentionez ca vinovatul este și lucrător în detașamentul de pompieri din oraș. Cum pot fi incadrate faptele de azi si ce sfaturi îmi puteți da pentru a rezolva problema odată pentru totdeauna? Mulțumesc anticipat.
bună ziua, aparent poliția va da o amendă contravențională. Înregistrările îl arată clar când săvârșește faptele, să înțeleg că rămân cu trambulina mizerabilă și dacă o mai vreau, s-o curăț și dezinfectez? Cât despre animal... cruzimea animalelor nimic. Mi se pare puțin față de fapta comisă, săptămâna următoare mă aștept cu o girafă moartă în curte...
Crestere caini la curte
csmky
mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)
Otravire pisici
Anomaralena
Buna ziua! Am o problema cu o vecina care ameninta ca imi otraveste pisicile.
Locuiesc la casa in curte comuna, am 3 pisici femele, sterilizate si vaccinate ... (vezi toată discuția)