avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot sa grabesc procesul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot sa grabesc procesul?

In data de 22 septembrie 2018 am fost oprit de politie iar in urma opririi au constatat ca am permisul suspendat. Am fost luat la sectie si mi-a spus ca voi fi contactat telefonic sau prin posta cand voi fi citat in functie de ce se decide la parchet.
Este normal sa treaca 7 luni fara ca eu sa stiu nimic legat de ancheta?
Ce as putea face pentru a ma interesa de caz?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:25, 6 Martie 2019
Fără avocat angajat care sa se ocupe serios de urgentare nu cred ca aveti sanse sa urgentati ceva.
Si avocații trebuie să își dea serios silința ca sa urgenteze...si doar putini reusesc...
N-au cumva un termen limita in care trebuie sa se ocupe de caz? Sau sunt sanse sa fiu anuntat si dupa 1 an de zile?
La un an ati putea avea sanse si fara avocat.
Sunt foarte multi în această situație...si au tot.felul.de cazuri care le.iau mult.timp...fiind urgență prevăzută de lege...
Este bine sa faceti ceva dupa un an pentru ca se poate sa așteptați si 2 ani...
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! acum câteva luni m a oprit poliția și mi a confiscat ... Robert3007 Robert3007 Buna ziua! Acum câteva luni m a oprit poliția și mi a confiscat permisul de conducere pentru substanțe psihoactive mai exact cannabis și as dori sa ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Madalin BCM Madalin BCM Salutare! Am o mare problema și încă nu am găsit un răspuns...pe data de 18.04.2019 mi s-a făcut proces verbal pentru conducerea autovehicului cu ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale Alexandraa16 Alexandraa16 Buna seara. Am 45 de ani, lucrez in agricultura și din asta îmi întrețin familia. Am doi copii. In 2013 am fost surprins de radar in localitate cu viteza ... (vezi toată discuția)