avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este infractiune sau contraventie ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este infractiune sau contraventie ?

Furnizarea de gaze de Eon,si de curent de electrica furnizare la un etaj de bloc,construit fără autorizație de constructie,cu bransamente făcute la negru,cu contoare date de cei doi furnizori,cu contracte false făcute pe adrese de apartamente care nu exista,cu facturi emise pe adresa de corespondenta(adică cutie poștală prinsă pe peretele exterior al blocului),Este infractiune sau contraventie ? Se poate face plângere la parchetul de pe lângă judecatorie? AM facut la ANRE si dupa verificări mi au dat dreptate că la adresele indicate de mine curentul se furnizeaza ilegal,le au dat amenda la E.furnizare dar atât,nu i au obligat să sisteze furnizarea.Aici ii clar o combinatie intre cei care au construit ilegal,au vandut> închiriat si un șef de la regiile respective pt.a nu le strica afacerea.Astia de la electrica au recunoscut în scris printr un director care a semnat ca furnizeaza curent la aceste apt.pt.ca asa vreau ei,cine sunt eu ca sa mi dea mie explicații? Sunt un amărât de proprietar din bloc care sa mi vad de treaba si sa mi platesc consumul meu.Sunt foarte siguri pe ei ca nu le poate face nimeni nimic,nu dau socoteală în fața nimănui.Oare chiar asa sa fie ?

Alte discuții în legătură

La ce institutie sa reclam ? Atacant Atacant Un etaj tip mansarda cu 9 apt construit fără autorizație de constructie,locuit permanent de chiriași,cu bransamente de gaz,apa,curent făcute de firme ... (vezi toată discuția)
Intrebare Atacant Atacant Este infractiune ?,se poate face plangere penala furnizarea de utilitati respectiv gaz,electrica,de companiile Eon tg.mures si electrica furnizare cluj fara ... (vezi toată discuția)
Contor electric montat exterior, fara acordul meu si a asociatiei zolyxx zolyxx Buna ziua, Stau la parter si mi sa montat un contor electric cu cutie pe peretele exterioara a blocului , chiar cu 5cm deasupra ghiveciului de flori ... (vezi toată discuția)