avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Nerespectarea regulamentului unui concurs online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Nerespectarea regulamentului unui concurs online

Buna ziua! Am participat la un concurs online organizat de PC GARAGE unde participantii trebuiau sa faca un clip unde sa reproduca o scena de dragoste dintr-un film romantic si sa foloseasca cateva cuvinte cheie. S-a amuntat ca desemnarea castigatorilor se va face in cadrul unei transmisiuni live. Au fost 72 de participanti insa cand a inceput jurizarea, au decis sa jurizeze doar 18 clipuri care erau deja alese de cineva din staff. Din cele 18 clipuri au ales 3 pentru finala. Din cele 3, nici unul nu a respectat regulamentul si anume nu erau filme romantice si nu au reprodus o scena dintr-un film. In timpul jurizarii mai multi participanti le-au atras atentia asupra nerespectarii regulamentului insa juratii se faceau ca ploua. Ce parere aveti? Se poate rezolva ceva in instanta? In regulament scrie ca organizatorul poate schimba regulamentul pe durata desfasurarii concursului. Ei au schimbat regulile insa nu au anuntat in nici un fel.
Va las aici si regulamentul:
[ link extern ] /
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
andreipnc, utilizator
Cel mai recent răspuns: PARTEVATAMATA2010 , utilizator 20:20, 3 Septembrie 2019
Vă salut, în orice proces aveți nevoie de martori, deci mă ofer dacă intenționați încă să rezolvați situația e cale legală. Al dvs Cristi Lavin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top filme romanesti beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine topul filmelor romanesti (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)
Top comedii beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este [b]comedia preferata[/b] (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de[b] Hollywood Multiplex, ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)