avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Logo firma.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Logo firma.

Buna ziua.
Dacă îmi creez singur un logo pentru firma îl pot folosi? Sau am nevoie de o anumită aprobare pentru utilizarea logo-ului respectiv. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 20:19, 9 Martie 2019
Nu aveti nevoie de nici o aprobare speciala pentru utilizarea unui logo.
Daca stiti sa folositi Photoshop va confectionati unul, de preferinta mai original, daca nu, puteti importa de pe Internet modele pe care insa este bine sa le personalizati pentru a evita conflictele in caz de depunere de marca cu logo (brand).
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! realizez colaje digitale, cu ajutorul unor fotografii ... Clau31dia Clau31dia Buna ziua! Realizez colaje digitale, cu ajutorul unor fotografii regăsite pe internet. Întrebarea mea este: daca prelucrez o imagine de ex. a brand-ului ... (vezi toată discuția)
Sigla mea pe produs facut in afara ue lArmAr lArmAr Buna ziua. Noi facem import de produse din afara UE... unde cand ajung in Romania se efectueaza vama. Am dori ca firma producatoare cu care colaboram sa ne ... (vezi toată discuția)