avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal incadrat pe amenintare la legea arme si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal incadrat pe amenintare la legea arme si munitii

avocatnet.ro
EXPLICĂM LEGISLAȚIA
Acest site folosește cookies. Informații aici
MESAJE PRIMITE (1 NOI) TOATE

MANUELA RĂȘINĂ, ADMINISTRATOR
09:18, Miercuri, 6 Martie 2019

RE(3):Respect
L-am refăcut, postați-l în forma de mai jos în forumul Drept penal.

Am dosar penal incadrat pe amenintare din data de 01.11.2017.
Sunt detinator de arma neletala, pentru autoaparare.

Intr-o seara un mos de al meu m-a rugat sa il ajut ca i s-a defectat masina (s-a rupt sufa de la ambreiaj) intr-un cartier al orasului meu ( stau acum la camin, sunt student ).
Ne-am chinuit noi si am reusit sa reintroducem in viteza si am mers pe avarii pana la destinatia propusa.

Pe drum mai exact intr-un giratoriu, noi am intrat legal cu avarii in giratoriu un domn cu un Mercedes ML nu prea i-a convenit de noi, ca eram pe avarii (din ce am inteles de la el). A venit dupa noi, ne-a franat in fata si a tras pe dreapta. Noi l-am evitat , el dupa noi , ne-a depasit pe linie continua si la un moment dat a oprit masina pe trecere de pietoni s-a dat jos si a venit spre noi.

Eu fiind in dreapta am coborat si am incercat sa vorbesc frumos cu el explicandu-i ca avem defecta masina si ca de aia mergem pe avarii si cu viteza redusa, el a inceput sa faca teatru sa injura sa strige, i-am zis sa nu urle asa ca nu are rost,el venind spre mine cu un ton agresiv . dupa care am sesizat ca ar fi vrut sa ma loveasca.

Am pus mana pe vesta, am deschis-o am desfacut port arma si am scos pistolul din port doar cativa cm mai sus, pistolul fiind fara incarcator, urmand sa il somez, el s-a speriat si s-a retras usor la masina spunand ca suna la 112, eu am chiar l-am rugat politicos sa sune retragandu-ma cu mosul meu in afara carosabilului asteptand sa vina politia - dumnealui fiind plecat. Nu a venit nici un echipaj.

A doua zi Mosul meu a fost contactat de politie printre care m-a chemat si pe mine.
Am dat declaratie tot ce s-a intamplat. Dupa un timp acelasi politist ma cheama sa dau o declaratie ca ii trebuie lui despre momentele cand am folosit pistolul. Am facut cum a zis. Intre timp m-am sfatuit cu cineva si a zis sa merg sa zic tot tot ce s-a intamplat. L-am sunat dar mi-a vorbit foarte urat, am fost la politie m-am intalnit cu el si am solicitat sa fac o completare de declaratie repetand ca nu are timp.

In tot acest timp reapectivul politist mi.a vorbit foarte urat si vulgar. Am fost chemat de mi-a dat permisul de arma deteriorat.
Mi-au tot mutat dosarul de la un politist la altul. Nu stiu ce s-a mai fac si cum sa procedez, este atata timp

Alte discuții în legătură

Pot sa fac recurs AlexBogdan1989 AlexBogdan1989 Buna ziua, am o problema mai complexa la care as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra. Am fost condamnat de prima instanta la 6 luni de inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Permis de portarma feliciagl feliciagl Buna ziua! Tatal meu si-a cumparat in 1996 un pistol cu bile,de la magazin autorizat, in 2010 am venit cei de la politie i-au confiscat arma si i-au inaintat ... (vezi toată discuția)
Accident moped cu victime Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra, va rog frumos sa imi raspundeti. Am avut un accident cu un scuter, in urma caruia prietenului meu i-a fost ... (vezi toată discuția)