avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie decizie grad handicap
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie decizie grad handicap

Bună ziua.
Va rog sa mă ajutați cu redactarea unei contestații în vederea încadrării în grad de handicap pe care trebuie sa o depun la Tribunal.
Precizez ca tatal meu a fost încadrat în grad de handicap accentuat în condiția în care el are amputatie coapsa dreapta ,boala ocluzia aorto-iliaca tip 3 ,ischemie cronica stadiul 4 membru inferior stâng, ASS cu manifestări cerebrale coronariene și periferice,BCI,HTC 2grupde risc f înalt plaga picior stâng. ,Toate corespund cu scrisoarea medicala specialist.Precizez ca nu se poate îngriji singur,nu are proprietate personala are moștenire de la părinți într o curte unde sta cei 3 frați fără a fi dezbatuta succesiunea.Locuiește la tara,nu are toaleta în casa doar wc în curte unde nu poate ajunge datorita terenului din curte accidental si a faptului ca este wc vechi fara scaun ,fapt pt care mama are grija de el și folosește pampers.El este pensionar cu o pensie de 980 lei.
Consider ca ar fi fost normal un grad de handicap cu drept de insotitor sau indemnizatie pt insotitor.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:27, 6 Martie 2019
Gasiti modele contestatie pe site ,model pe care urmeaza sa il personalizati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de insotitor tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua, Ca sa fiu sigura ca nu omit vreun diagnostic, va scriu rezultatul cu care s a externat tatal meu: AVC Ischemic pontin stanga,HTA,ICC CLS II ... (vezi toată discuția)
Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea categoriei de handicap marcusromania01 marcusromania01 Am transplant de ficat .Am handicap gradul II accentuat ,este posibil sa se schimbe aceasta incadrare de handicap ? in ce conditii se poate intampla aceasta ? (vezi toată discuția)