avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grad de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grad de invaliditate

Satul meu este pensionat medical grad 3. Are un stend pus in urma cu 8 ani. Acum i s-a facut coronografie in urma caruia i s-a adus la cunostinta ca in max. 2-3 saptamani trebuie sa faca operatie de bypass (4 bypass-uri). A fost chemat ulterior la capacitatea de munca iar comisia de acolo, in urma analizelor depuse, i-a mentinut gradul de invaliditate, gr. 3. In conditiile in care a suferit un infarct, un avc, si bypass-ul care trebuie facut urgent, era normal sa-i schimbe gradul sau sa il mentina pe cel avut. Poate face o contraexpertiza, si unde? Poate face contestatie, si unde? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:31, 6 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestarea gradului de încadrare în invaliditate, se face la Comisia de Expertiză unde a fost expertizat. Dosarul va fi trimis la Comisia centrală de la București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire incadrare grad invaliditate aidu aidu ce se intampla cand se implineste 1 an de la incadrare in gr. 3... si trebuie sa merg la control, daca am urmat planul de recuperare si mi-am recuperat ... (vezi toată discuția)
Pensie anetaaneta anetaaneta Am miopie forte peste - 23 pensionata gr 2 cu complicatiile acestei boli, recent am facut o interventie pentru cataracta si a fost schimbat cristalinul si port ... (vezi toată discuția)
Clarificare schimbare grad de handicap / drept de muncă mariacrisss mariacrisss Bună ziua Va rog frumos sa mi spuneți daca de la 1 sept .se da voie sa lucrezi indiferent de gr de invaliditate as vrea sa va întreb dacă se poate trece ... (vezi toată discuția)