avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune

Am plătit unei persoane realizarea unei lucrari de diploma. Știu ca nu este în regula acest lucru, dar am motivele mele pentru care am apelat la aceasta metoda. Fără a lungi povestea prea mult, persoana aceasta, după ce am făcut plata, nu mai răspunde. Inițial mi-a spus ca lucrarea e gata și mi-a trimis poze din ea, iar după ce am virat banii nu mai răspunde. Întrebarea mea este, se poate considera înșelăciune? Am toate mailurile cu el, în care se poate vedea ce am discutat, precum și chitanțele. Dacă da, ce ar trebui sa fac în acest sens?
Este înșelăciune.
Fapta descrisa de dvs. poate constitui elementele infractiunii de inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune lucia l lucia l Sunt o studenta care doreste sa denunte o profesoara universitara pentru inselaciune.Am apelat la acesta pofesoara pentru a imi face lucrarea de licenta mie ... (vezi toată discuția)
Care sunt procedurile legale de urmat in caz de inselaciune? AdrianaO AdrianaO In urma cu 2 luni, impreuna cu alte 4 prietene am apelat la un individ pentru a ne realiza licentele pentru facultate. Banii (500 ron/persoana) i-a vrut ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? gerrardd gerrardd Buna seara tuturor. Am o intrebare. Anul acesta, in vara am cumparat o lucrare de licenta de pe un site din Romania. Administratorul site-ului respectiv m-a ... (vezi toată discuția)