avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat super tare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat super tare

Vecinii nostri ne-au ocupat o parte de teren abuziv. Din cauza coruptiei , la Tribunal s-a respins cererea noastra cu drept de apel in 30 zile la Baia Mare.
Avem acte beton, iar ei au falsuri.
Cine ne poate ajuta cat de repede posibil .
Cum sa alegem un avocat bun?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 01:08, 7 Martie 2019
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. nu aveti cum sa înțelegeți care este avocat bun in drept civil.deoarece ar însemna să fiți un profesionist in drept.

Daca aveti dreptate puteți câștiga în apel.
Primul pas este ca avocatul sa va studieze dosarul cu probele de la judecată și hotărârea primei instanțe.Orice avocat serios si profesionist va ia bani pentru acest serviciu avocatial.Cine nu va cere bani pentru asa ceva mi-e mi-ar stârni neîncredere pentru ca as gândi că vrea bani putini pentru proces doar ca sa va preia cazul fără a conta nimic altceva.
Nu prea mai merge cu corupția în justiție cum mergea în trecut dar e posibil sa fie ceva cu corupție.
Dacă aveți acte si legea va ajuta puteți câștiga în apel.

Avocat Claudiu Lascoschi 
Baroul București
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce n-ați denunțat înscrisul ca fals?
Puteți alege un avocat studiind profilele profesioniștilor de pe site sau accesați Tabloul Avocaților din Baroul Maramureș.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu cu cine votez? ContSters17674 ContSters17674 Stimati colegi, membri ai Baroului Bucuresti, tot primesc atentionari pe tel mobil cum ca pe 5 octombrie trebuie sa ne prezentam sa ne alegem Decanul. Si mi-am ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale neachitat Claudia Ene Claudia Ene Daca merg la banca sa intreb unde este creditul si la ce suma s-a ajuns se intrerupe prescrierea?Precizez ca am facut un imprumut in 2007 si am achitat pana in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in aprilie 24 dimineata, am sunat la politie, sa ... Gabitica Gabitica Bună ziua, in aprilie 24 dimineata, am sunat la Politie, sa reclam un furt din locuință. Mi s-a furat un telefon nou, un laptop, o consolă DJ si foarte ... (vezi toată discuția)