avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale neachitat

Daca merg la banca sa intreb unde este creditul si la ce suma s-a ajuns se intrerupe prescrierea?Precizez ca am facut un imprumut in 2007 si am achitat pana in 2010 .De atunci nu mai stiu ce s-a intamplat cu creditul.Nu mai stau la adresa unde am facut creditul,iar cei de la adresa nu locuiesc acolo si nu imi pot spune daca am primit ceva.Ce ma indrumati sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:08, 15 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti angajat? Daca da, veti afla cand incepe executarea silita. Sau puteti sa va interesati la banca sa vedeti daca a fost cesionat, etc.
acest răspuns util
Ar fi bine sa aveti avocat unde sa se faca comunicarea Dacă nu mai locuiti acolo este posibil sa mai fi facut ceva si sa nu stiti.

Dacă s-a prescris scăpați de datorie daca contestati în termen legal.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca merg la banca cu un avocat si aflu unde si cat este creditul in momentul de fata mai pot face o negociere de plata pt a plati creditul integral?Presupun ca cu dobanzi si penalitati este imens.La sf anului 2010 ramasese 19000 de franci.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar fi bine sa aveti avocat unde sa se faca comunicarea Dacă nu mai locuiti acolo este posibil sa mai fi facut ceva si sa nu stiti.

Dacă s-a prescris scăpați de datorie daca contestati în termen legal.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

acest răspuns util
Nu trebuie sa mergeti cu avocatul la banca. Discutati cu un avocat si acesta va emite notificari si adrese catre institutiile implicate. Daca nu ati mai platit din 2010 si nu s-a inceput inca executarea silita, sunt sanse sa fi intervenit prescriptia.
acest răspuns util
Da, trebuie sa stabiliti cu avocatul cum sa procedati in concret.
Nici eu nu vad sensul de a merge la banca cu avocatul, dar notificarea se poate depune si direct la banca prin serviciul registratura pentru a se putea lua si data certa.Mie imi pare ca ar fi mai sigur asa in caz de banca ar contesta ulterior la proces notificarea primita si inregistrata.

Este insa necesar sa aflati inainte de a merge la avocat daca s-a primit ceva la vechea adresa.
Este foarte important de stiut exact acest lucru.

As considera util sa achitati anticipat si plata pentru o contestatie la executare la avocat pentru a se putea apuca imediat ce ar fi necesar de contestatie, termenul de depunere fiind foarte important.Nu ar costa o avere asa ceva.
Insa, asa cum aratam anterior, este important sa mergeti la vechea adresa ca sa aflati daca s-a facut vreo comunicare in trecut.
Mie imi pare ca ati avea sanse mari sa scapati de creditul care a acumulat probabil penalitati imense.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Prescripție proprire Aflorei Aflorei Bună ziua! În urmă cu ceva timp, am făcut un credit bancar în numele meu, dar de care s-a folosit altă persoană. Înțelegerea fusese ca ea să se ... (vezi toată discuția)
O intrebare delicata ianos ianos Am o societate care a avut o linie de credit la o banca de 30000ron si am primit o somatie de la o casa de avocatura sa platesc suma de 32000 roni pentru ca ... (vezi toată discuția)
Merg cu hotărârea la executor? mcraciun mcraciun CU HOTARAREA DEFINITIVA se merge la executorul silit sau nu?:\" Admite cererea. Obligă Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor să emită în ... (vezi toată discuția)