avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescripție proprire
Discuție deschisă în Executare silită

Prescripție proprire

Bună ziua!

În urmă cu ceva timp, am făcut un credit bancar în numele meu, dar de care s-a folosit altă persoană. Înțelegerea fusese ca ea să se ocupe de ratele respective. Nu a respectat înțelegerea iar în octombrie 2015 s-a întocmit o decizie de executare silită pe numele meu. Eu m-am intors recent în țară, iar zilele trecute am fost înștiințat de bancă in legătură cu o proprire a venitului meu în baza deciziei de executare silită.
Este posibil ca o eventuală cerere de prescriere a propririi să îmi fie admisă de instanță, având în vedere că au trecut mai mult de 3 ani de la data deciziei de executare silită și punerea în aplicare a proprii?
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Aflorei , utilizator 15:04, 9 Martie 2019
Trebuie analizate actele de avocat.
3 ani este termenul de prescripție dar este de analizat...
Vedeți sa nu ieșiți din termenul de contestație.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc!
Termenul de contestație cum se calculează?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce as putea scrie ca, concluzii scrise la cererea instanței ... mikaela8 mikaela8 Ce as putea scrie ca, concluzii scrise la cererea instanței privind excepția inadmisibilității motivelor noi de nelegalitate, vă rog? Este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale neachitat Claudia Ene Claudia Ene Daca merg la banca sa intreb unde este creditul si la ce suma s-a ajuns se intrerupe prescrierea?Precizez ca am facut un imprumut in 2007 si am achitat pana in ... (vezi toată discuția)
Executare silita mpetre mpetre Buna ziua, Am cumparat un apartament in anul 2005 dar nu avea intabularea facuta (am actele de vanzare cumparare, la primarie/utilitati e trecut pe numele meu ... (vezi toată discuția)