Ce as putea scrie ca, concluzii scrise la cererea instanței privind excepția inadmisibilității motivelor noi de nelegalitate, vă rog?
Este vorba de o executare silita...după primul termen, mi s.a părut că nu sunt suficiente motivele expuse pentru reîntoarcerea executării și am mai trimis iar note scrise invocând prescripție, perimare și lipsa caracterului cert,lichid și exigibil al creanței.
Mulțumesc!
Mulțumesc, dar instanța îmi cere concluzii scrise cu privire la excepția inadmisibilității motivelor noi de apel, de aceea întrebăm ce as mai putea scrie.
Scrieti ce vreti dvs oricum nu mai conteazăspuneti ca dvs considerati relevante motivele invocate pt justa soluționare a cauzei.Asa se intampla din pacate daca justitiabilii nu inteleg sa apeleze la un avocat.
Pentru a se evita astfel de situații este indicat sa se apeleze la avocat pentru sprijin juridic profesionist.
Daca nu ati cunoscut prevederile legale și nu ati respectat legea nu mai aveți ce sa faceți.
Este insa posibil sa nu pierdeti procesul daca ati reușit totuși sa invocați ceva la momentul sesizării instantei.
Evacuare
cristina sandu
Daca instanta a admis exceptia inadmisibilitatii cererii - notificarea a fost trimisa la domiciliul chiriasului si nu la adresa imobilului, se poate depune o ... (vezi toată discuția)
Recurs la iccj
gabyteo
Buna ziua
Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent. Am avut un proces judecat in prima instanta la Curtea de Apel. Am pierdut si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)