avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce as putea scrie ca, concluzii scrise la cererea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce as putea scrie ca, concluzii scrise la cererea instanței ...

Ce as putea scrie ca, concluzii scrise la cererea instanței privind excepția inadmisibilității motivelor noi de nelegalitate, vă rog?
Este vorba de o executare silita...după primul termen, mi s.a părut că nu sunt suficiente motivele expuse pentru reîntoarcerea executării și am mai trimis iar note scrise invocând prescripție, perimare și lipsa caracterului cert,lichid și exigibil al creanței.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:34, 22 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic,dupa primul.termen nu mai.puteati adauga,completa etc.O sa fie admisă exceptia și analizată contestația prin prisma motivelor invocate inițial.
Mulțumesc, dar instanța îmi cere concluzii scrise cu privire la excepția inadmisibilității motivelor noi de apel, de aceea întrebăm ce as mai putea scrie.
acest răspuns util
Scrieti ce vreti dvs oricum nu mai conteazăspuneti ca dvs considerati relevante motivele invocate pt justa soluționare a cauzei.Asa se intampla din pacate daca justitiabilii nu inteleg sa apeleze la un avocat.
acest răspuns util
Pentru a se evita astfel de situații este indicat sa se apeleze la avocat pentru sprijin juridic profesionist.
Daca nu ati cunoscut prevederile legale și nu ati respectat legea nu mai aveți ce sa faceți.
Este insa posibil sa nu pierdeti procesul daca ati reușit totuși sa invocați ceva la momentul sesizării instantei.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare cristina sandu cristina sandu Daca instanta a admis exceptia inadmisibilitatii cererii - notificarea a fost trimisa la domiciliul chiriasului si nu la adresa imobilului, se poate depune o ... (vezi toată discuția)
Comparare de titluri dumitru2000 dumitru2000 X pleaca in 1983 ilegal in strainatate cf decretului 223 din 1974 apartamentul lui X trece in proprietatea statului comunist din nefericire X nu a facut ... (vezi toată discuția)
Recurs la iccj gabyteo gabyteo Buna ziua Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent. Am avut un proces judecat in prima instanta la Curtea de Apel. Am pierdut si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)