avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale neachitat

Daca merg la banca sa intreb unde este creditul si la ce suma s-a ajuns se intrerupe prescrierea?Precizez ca am facut un imprumut in 2007 si am achitat pana in 2010 .De atunci nu mai stiu ce s-a intamplat cu creditul.Nu mai stau la adresa unde am facut creditul,iar cei de la adresa nu locuiesc acolo si nu imi pot spune daca am primit ceva.Ce ma indrumati sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:08, 15 Martie 2019
Creditul a fost facut la B.P,care din ianuarie 2019 nu mai exista.Estimativ la ce suma ar putea ajunge si din experienta dvs ce suma sa le ofer.In decembrie 2010 mai aveam de plata 19000 chf.

Claudia Ene a scris:

Daca merg la banca cu un avocat si aflu unde si cat este creditul in momentul de fata mai pot face o negociere de plata pt a plati creditul integral?Presupun ca cu dobanzi si penalitati este imens.La sf anului 2010 ramasese 19000 de franci.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar fi bine sa aveti avocat unde sa se faca comunicarea Dacă nu mai locuiti acolo este posibil sa mai fi facut ceva si sa nu stiti.

Dacă s-a prescris scăpați de datorie daca contestati în termen legal.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu am zis sa le oferiți ceva.Este liberă alegere advs. daca vreti sa le oferiți ceva.
Am zis sa mergeți la avocat daca vreti sa va apărați.

Avocat Claudiu Lascoschi 
Baroul București
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suma este mare. Se ridica undeva la minim 100.000 lei, daca nu mai mult. Cum credeti ca o sa accepte sa le oferiti dvs. ceva? Va ofera ei o executare silita probabil. Daca nu apelati la ajutor de specialitate, nu cred ca veti avea succes.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, chiar ca va ofera ei o.executare silită...

Trebuie să aveți mare grijă întrucât ei spun una si fac alta...
De pilda, le zic la oameni ca, daca achita X lei se închide cazul si ulterior oamenii se trezesc ca mai au de dat alti bani.
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescripție proprire Aflorei Aflorei Bună ziua! În urmă cu ceva timp, am făcut un credit bancar în numele meu, dar de care s-a folosit altă persoană. Înțelegerea fusese ca ea să se ... (vezi toată discuția)
O intrebare delicata ianos ianos Am o societate care a avut o linie de credit la o banca de 30000ron si am primit o somatie de la o casa de avocatura sa platesc suma de 32000 roni pentru ca ... (vezi toată discuția)
Merg cu hotărârea la executor? mcraciun mcraciun CU HOTARAREA DEFINITIVA se merge la executorul silit sau nu?:\" Admite cererea. Obligă Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor să emită în ... (vezi toată discuția)