avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... drepturi salariale in faliment
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

drepturi salariale in faliment

buna ziua!ca si fost salariat la o societate intrata in faliment lichidatorul imi spune ca nu trebuie sa ma insciu la masa credala ca apar in contabilitate si ma va inscrie automat.nu cumva este obligatorie si cererea mea cu taxa de timbru aferenta?multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinascripa , utilizator 10:29, 20 Noiembrie 2009
Pentru drepturile salariale inscrierea la masa credala se face automat. Totusi pentru linistea dvs. puteti depune o cerere de inscriere. Legea nu interzice acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa- sanse de recuperare drepturi salariale florina oprea florina oprea sunt fosta angajata la o firma care de saptamana trecuta a intrat in insolventa.intrebarea mea este urmatoarea: am nevoie de un reprezentant legal (avocat) ... (vezi toată discuția)