avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 114/2018 pentru domeniul Constructiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 114/2018 pentru domeniul Constructiilor

Buna ziua,
Firma la care imi desfasor activitatea are ca si CAEN principal 4791 "comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet", si doreste sa mai adauge ca si CAEN secundar si caen de constructii 42.43(intrucat doreste in functie de cerintele clientilor sa instaleze si sa amenajeze parcuri). Intrebarea mea la dvs este daca trebuie pentru acei muncitori sa le faca salariul 3000 lei, inclusiv la ceilalti din firma?Ma repet, domeniul principal de activitate este 4791. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Anishor12 , utilizator 11:43, 7 Martie 2019
OUG 114/2018 nu face distinctie daca codurile CAEN mentionate sunt prevazute ca activitate principala sau activitate secundara.
Am inteles, Deci trebuie aplicat 3000 lei/salariat indiferent daca este CAEN principal sau secundar.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa maresc salariul angajatilor la 3000 lei? zamfirmarius43@yahoo.com zamfirmarius43@yahoo.com Codurile caen secundare sunt luate in considerare pt salariu minim de 3000 lei in constructii ?Firma mea are activate doar coduri caen in domeniul alimentatie ... (vezi toată discuția)
Salariu minim brut domeniul construcțiilor electrad electrad Buna ziua, OUG 114/2018 a introdus salariul minim brut de 3000 lei pentru domeniul constructiilor. Firma mea are ca obiect principal de activitate fabricarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare prin internet cu import-export ririana ririana Buna ziua, Daca desfasor activitatea de vanzare prin internet, si doresc sa vand (tot prin internet) si in afara tarii, dar si sa cumpar marfuri din afara, ... (vezi toată discuția)