avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Buna ziua, avem o casa batrineasca din pamant batut din anul 1964, si am dori sa ne legam de casa cu inca 2 camere. As dori sa stiu daca trebuie autorizatie de constructie. Va multumesc frumos!
Ceea ce doriți să faceți se numește extinderea construcției și aveți nevoie de autorizație de construire. Condițiile pe care trebuie să le respectați le puteți afla solicitând de la Primărie un certificat de urbanism.
Pentru orice fel de constructie este necesara autorizatie de constructie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire fara a cere acordul vecinului Prodan Prodan Buna ziua, In conditiile in care pe o proprietate toti vecinii, au construite casele pe limita de proprietate, iar eu as dori extinderea locuintei actuale ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren bucuresti AG66 AG66 Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie in pod CristinaMazilu CristinaMazilu Buna ziua, Detin 2 camere intr-o casa f.veche(are mai multe camere, dar suntem mai multe familii). Pentru a-mi extinde suprafata locuibila as dori sa-mi ... (vezi toată discuția)