avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Muncitor necalificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Muncitor necalificat

Buna..spuneti-mi va rog ce intra in atributiile unui muncitor necalificat...munca se desfasoara intr-o fabrica de injectie talpi...astept raspuns urgent..multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 7 Martie 2019
Sa indeplineasca atributiunile din fisa postului si sa respecte normele de protectia muncii . Fisa postului este obligatorie la orice loc de munca.
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect.

Continuati discutia pe topicul initial deschis
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muncitor necalificat BregoAdri BregoAdri Buna..spuneti-mi va rog ce atributii are un muncitor necalificat ...tin sa specific ca locul de munca se desfasoara intr-o fabrica de injectie talpi..multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare tolomeidaniel tolomeidaniel Buna ziua sunt Tolomei Daniel muncitor calificat I M grdatia 5 in invatamant si as vrea sa stiu care trebuie sa fie salariul brut realizat deoarece am ... (vezi toată discuția)
Sunt datasata sa luctrez undeva sambata si duminica eu in contract ... Alexandrugh Alexandrugh sunt datasata sa luctrez undeva sambata si duminica eu in contract nu muncesc in weekend ce pot face (vezi toată discuția)