avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA/II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA/II

Buna ziua! As vrea sa prestez servicii muzicale la nunti mai exact ca solist vocal, si acet lucru vreu sa o fac legal. Sunt in dilema, nu stiu ce sa aleg PFA/II, care e diferenta intre ele? Care e mai avantajos?Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:48, 7 Martie 2019
Un pfa cu codul caen 9001 activitati de interpretare artistica (spectacole) Aceasta clasa include: -activitati ale artistilor individuali cum ar fi actori, dansatori, muzicieni, recitatori sau crainici. Optati pentru impozitarea pe norma de venit, norma stabilita anual de catre cei de la finante anual la nivelul fiecarui judet pentru fiecare cod caen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de interpretare artistica - cod caen 9001 Ramona24 Ramona24 Buna ziua cod caen:9001-Activitati de interpretare artistica. ce inseamna acest lucru? ce poti presta pe sc.ul infiintat cu acest cod? \\multumesc (vezi toată discuția)
Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Cod caen 9001 leosayer leosayer Buna seara, am si eu o problema si sper ca ma veti putea ajuta.Sunt persoana fizica autorizata ,cod caen 9001 si am intampinat o problema.Am voie ca persoana ... (vezi toată discuția)