avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu postanal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu postanal

Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema;ca angajator care imi este obligatia,o angajata insarcinata a intrat in concediu medical inainte de inceperea concediului preanatal,pe care i l-am platit,la 7 luni a intrat in concediu prenatal,cele 2 luni pana la nastere le-am platit si pe acelea,acum a nascut si pretinde ca trebuie sa ii mai platesc tot eu ca angajator 2 luni,dar incepand din momentul nasterii nu beneficiaza de indemnizatia de la stat?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: monalisaalina , utilizator 11:06, 20 Noiembrie 2009
multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Soames Soames Buna! imi puteti spune va rog la cate zile de concediu prenatal si postnatal are dreptul o viitoare mamica? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, concediu postnatal crinarav crinarav va rog sa-mi spune-ti daca o persoana poate sa stea mai putin in concediu prenatal si mai mult in postnatal (adica de la 42 zile pana la .......) va ... (vezi toată discuția)
Prenatal aroflo aroflo sunt in prenatal de 10 luni.peste 5luni o sa am inca un copil.am sa iau prenatalul pt. amandoi? (vezi toată discuția)