avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical-dupa ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical-dupa ccc

Buna ziua! Sunt angajata in sistemul de invatamant si momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 29 august Pe catedra pe care sunt titulara, se afla o profesoara suplinitor care in momentul in care ma voi intoarce la caredra, va trebuie sa paraseasca postul. Pentru a primi stimulent de insertie, eu va trebui sa ma intorc in luna mai la serviciu, astfel, ea nu va duce la sfarsit anul scolar si nici nu va putea avea concediul de odihna complet. Doresc sa gasesc o solutie prin care ea sa nu piarda concediul de odihna, inclusiv venit pentru lunile urmatoare venirii mele la post. Pot beneficia imediat dupa ccc, de concediu medical si de stimulentul de insertie sau ar trebui sa renunt la dreptul de a ma intoarce mai devreme la serviciu pt stimulent si sa revin astfel, la post in august? Doresc sa nu piarda nici suplinitoarea respectiva, continuitatea in munca sau salariile aferente concediului de odihna dar nici eu stimulentul de insertie. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ionela90iun , utilizator 15:25, 1 Aprilie 2019
Pe durata concediului medical nu se va primi stimulent de insertie .... intrebati si la AJPIS.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună ziua, ce ați rezolvat fiindcă sunt in aceeași situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna invatamant estrela2126 estrela2126 anul scolar incepe pe 17.09.2012-21.06.2013.sunt suplinitor pe o catedra rezervata.(crestere copil).colega vrea sa vina din concediu pe data de 01.07.2013 pt ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)
Transfer concediu crestere copil intre soti badar badar Buna ziua. Avem un copil nascut in data de 11.10.2016. Din 24.11.2016 sotia mea a beneficiat de concediul de crestere a copilului, dar in data de 24.08.2017 va ... (vezi toată discuția)