avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Necesitate autorizație montare usa garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Necesitate autorizație montare usa garaj

Este nevoie de autorizație de la primărie pentru închiderea unui garaj,proprietate personala, cu usa automatizate sectionala?
Garajul este situat la subsolul unui bloc rezidențial, avand deja trei pereti construiți din proiect.
În concluzie daca trebuie autorizație pentru montarea usii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:46, 8 Martie 2019
Daca nu umblati la structura de rezistenta a garajului nu este nevoie de autorizatie de ctie. de la primarie.
Cel mai probabil se va umbla la peretii existenti si la buiandrugul de la partea neinchisa pentru a se putea monta usa respectiva, motiv pentru care aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului solicitati autorizatie de ctie. de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Usa subsol de bloc buna seara, se da urmatoarea situatie: un ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Usa subsol de bloc Buna seara, Se da urmatoarea situatie: un vecin de bloc doreste sa mute usa de la subsol , pe lateralul scarii de acces. Se poate face ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament gabriela constantinescu gabriela constantinescu Am facut modificari in apartament acum 30 de ani cind s-a construit blocul. Blocul este pe structura de grinzi si stilpi din beton, iar peretii, tot restul din ... (vezi toată discuția)