avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Achizitionare masini unelte second hand
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Achizitionare masini unelte second hand

Vreau sa cumpar trei masini unelte second hand(strung,freza,masina de rectificat).Care este cea mai buna si sigura metoda de plata in asa fel incat sa nu am probleme.Utilajele le transport pe rand,.Trebuie sa fac plata anticipat pentru fiecare sau pentru toate?Se face un proces verbal de custodie sau ceva asemanator pana ridic ultimul utilaj?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:19, 8 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da ! Transportati utilajele pe baza de aviz de expeditie. In astfel de cazuri este bine ca aditional la documentele de plata sa incheiati si un contract de Vanzare-Cumparare unde sa precizati nulitatea contractului in caz de vicii ascunse sau lipsa unor componente anexe...etc. Deasemenea in contract se poate preciza modalitatea de plata (avans, rate, garantii....etc). Contractul este cea mai buna aparare in caz de, Doamne Fereste, vreo tzeapa.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto marius1xxx marius1xxx buna ziua am vindut o masina second la o anumita persoana care a fost de acord cu pretul stabilit mergind cu masina in proba totul a fost ok dupa 3 saptamani m ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un auto second hand (5 ani) de la un dealer autorizat, ... NERUJA NERUJA Am achizitionat un auto second hand (5 ani) de la un dealer autorizat, garantie 1 an. La 2 luni s a defectat calculatorul de bord, apareau tot felul de martori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ... emiliapem@yahoo.com emiliapem@yahoo.com Buna ziua ! Ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ptr vicii ascunse ... in urma cu o saptamana am cumparat o masina a unei cunostinte comune... ... (vezi toată discuția)