avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere de sub indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere de sub indiviziune

Buna ziua,
Suntem 5 mostenitori la un apartament la o dupa succesiune; dupa decesul defunctului s-au mai facut inbunatatiri in apartament.Care este posibilitatea sa ramana doar un mostenitor cu apartamentul? Cum se evalueaza imobilul?Ne mai putem recupera investitia daca avem toate chitantele si facturile investitiei inclusiv plata intretinerii pana la zi?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 16:06, 8 Martie 2019
Cel mai bine este sa va intelegeti, veti merge la notar si acolo veti consfinti intelegerea. Ca sa ramana doar unul, ceilalti vor trebui sa ii dea sulta. Referitor la investitie, de asemenea, intelegerea e sfanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare investitie mostenire Selenus Selenus Buna ziua, daca se poate putin ajutor. Cazul este urmatorul. Un apartament este detinut initial de catre un parinte si cei doi copii astfel: 50% parintele, ... (vezi toată discuția)
Exista obligativitatea dispunerii de o mostenire prin despagubire sau acceptare de despagubire? kandrea kandrea Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in acest aspect: - bunica mea sufera de o boala grava care ii va fi fatala in foarte scurt timp. locuieste intr-un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.! suntem 4 mostenitori. bunurile sunt ale soțului ... Claudia Ioana Claudia Ioana Bună ziua.! Suntem 4 mostenitori. Bunurile sunt ale soțului primite moștenire de la părinții lui. Noi (eu, soțul și copilul nostru minor în prezent) am ... (vezi toată discuția)