avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreau sa achizitionez o autoutilitara peste 3,5 Tone !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreau sa achizitionez o autoutilitara peste 3,5 Tone !

Buna ziua, detin o fabricuta de pavaj si vreau sa achizitionez o autoutilitara peste 3,5 tone cu macara pana in 12 Tone. Vreau sa stiu daca imi trebuie licienta de transport, manager de transport, si multe altele sau fiind folosita doar la fabrica in scopul firmei sunt niste exceptii. Multumesc

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Cabotaj italia CHIRILA ADINA CHIRILA ADINA Buna ziua! Acum 3 saptamani mi am infiintat o firma de transport marfa in Romania. Detin o autoutilitara de 3,5 tone cu care transport mobila ptr un magazin ... (vezi toată discuția)
Licienta de transport marfa rares198 rares198 BUNA ZIUA . VA ROG FRUMOS SA MA CONSILIATI IN PROBLEMA CU LICIENTA DE TRANSPORT MARFA DETIN O AUTOUTILITARA MARCA FIAT CU MASA DE PANA IN 3.5 T ESTE ... (vezi toată discuția)