avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Conventii privind adoptia/protectia copiilor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Conventii privind adoptia/protectia copiilor

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog,unde as putea gasi Conventia europeana in materia adoptiei de copii incheiata la Strassbourg la 24 aprilie 1967,precum si Conventia asupra protectiei copiilor si cooperarii in materia adoptiei internationale,incheiata la Haga la 29 mai 1993 (ratificata de Romania prin Legea nr. 84/1994)?

Va multumesc anticipat!

O zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:46, 21 Noiembrie 2009
Conventia asupra protectiei copiilor şi cooperarii in materia adoptiei internationale, incheiata la Haga la 29-05-1993 o puteti gasi aici :
[ link extern ]

Conventia europeana in materia adoptiei de copii, incheiata la Strasbourg la 24 aprilie 1967
[ link extern ]
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate intelectuala - unde gasesc legislatia in materie? adle adle Buna seara, Imi puteti spune va rog unde pot gasi legiile cu privire la proprietatea intelectuala industriala si orice alta proprietate intelectuala in ... (vezi toată discuția)
Liste cu adoptiile din anul 1967 Laura-Carmen Laura-Carmen Buna seara tuturor! As dori sa stiu daca exista liste cu adoptiile facute in anul 1967 sau cum as putea obtine mai multe informatii in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Taierea abuziva a salariilor bugetarilor poate fi atacata in istantele nationale?(vezi: cedo - drepturile salariale reprezinta un drept de posesie) gabriel teodorescu gabriel teodorescu [b]CEDO si drepturile salariale[/b] Curtea europeană a Drepturilor Omului este o jurisdicţie internaţională cu sediul la Strasbourg. Ea este alcătuită ... (vezi toată discuția)