avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apia
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apia

Bună. Cineva a ocupat terenul și a declarat la apia. Eu am fost mutat în terenul vecinilor ca să nu supărăm pe ăla care a ocupat terenul. Aceasta persoana își face ce vrea declara cat teren vrea. Care este demersul meu în acest caz. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Exploatare teren agricol de catre persoana necunoscuta Cristiancc1 Cristiancc1 Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren agricol intabulat si am descoperit ca acesta a fost cultivat cu floarea soarelui. Primaria, in urma adresei facute, ... (vezi toată discuția)
Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti Misogina Misogina Buna ziua, am o sentinta civila irevocabila si definitiva ( 2012) pentru eliberare titlu de proprietate in baza legii 18. Am primit titlul si am fost impreuna ... (vezi toată discuția)