avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citare vanzatoare contract
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citare vanzatoare contract

Daca pe certificatul de vanzare cumparare a unei masini sunt dactilografiate datele persoanei si nu exista semnatura ei ci a celui care a adus masina, care nu a venit cu procura, trebuie sau nu citata vanzatoarea?
Cel mai recent răspuns: Diamandi , utilizator 00:27, 10 Martie 2019
Buna seara,
Se vor cita si proprietarul si persoana care a vandut
Este o situatie un pic mai complexa. Pe talonul masinii este un singur proprietar, care aparent a vandut unei doamne masina, pe talon scriind la sfarsit 'instrainat catre' acea doamna. Exista un contract de vanzare cumparare de la proprietar catre ea, dar este semnat doar de proprietar, semnatura ei la cumparator lipsind. Apoi este si acel contract de care ziceam la inceput, dar nu este semnat de dansa ci de cel care a venit cu masina si i'am dat banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De pe un contract de vânzare-cumpărare lipsește semnătura cumpărătorului. poate fi considerat contract fals sau e doar o omisiune a celui care le redactează? Diamandi Diamandi Buna ziua. Daca pe un contract de vanzare cumparare lipseste semnatura cumparatorului dar apar datele lui scrise la calculator sau masina de dactilografiat se ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare autoturism halfman2015 halfman2015 buna seara, am o nelamurire legata de un contract pe care l am facut in momentul cand am vandut masina propietate personala. situatia este: - am vandut ... (vezi toată discuția)
Posibil buletin furat Diamandi Diamandi Buna ziua. Sunt parte intr-un proces in care pe un contract de vanzare-cumparare apare numele unei doamne, dar doar scris la masina de dactilografiat. Mai am ... (vezi toată discuția)