avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... posibil buletin furat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

posibil buletin furat

Buna ziua.
Sunt parte intr-un proces in care pe un contract de vanzare-cumparare apare numele unei doamne, dar doar scris la masina de dactilografiat. Mai am si o copie dupa buletinul acesteia. Unde pot afla daca acel buletin a fost declarat pierdut/furat?
Cel mai recent răspuns: Diamandi , utilizator 09:40, 23 Februarie 2019
Nicaieri. Dar nu se intelege de ce ati avea nevoie de aceasta informatie.
Daca vreti sa declarati inscrisul in fals, aveti cai legale.
Momentan stadiul este de proces civil. Am cumparat o masina de la cineva care a zis ca e trimis de un prieten ca matusa aceluia are masina si vrea sa o vanda. Pe talonul masinii este doar un proprietar iar la spatele talonului scrie "instrainat catre" acea doamna. Exista un contract de vanzare cumparare de la acel proprietar catre ea, dar fara semnatura ei.
De aici posibilitatea, in acceptiunea mea, ca doamna sa nu stie nimic despre acel contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare vanzatoare contract Diamandi Diamandi Daca pe certificatul de vanzare cumparare a unei masini sunt dactilografiate datele persoanei si nu exista semnatura ei ci a celui care a adus masina, care nu ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals Diamandi Diamandi Exista doua contracte de vanzare - cumparare. Unul de la proprietarul unei masini catre o doamna, altul de la doamna catre sotul meu. Pe primul contract ea nu ... (vezi toată discuția)
De pe un contract de vânzare-cumpărare lipsește semnătura cumpărătorului. poate fi considerat contract fals sau e doar o omisiune a celui care le redactează? Diamandi Diamandi Buna ziua. Daca pe un contract de vanzare cumparare lipseste semnatura cumparatorului dar apar datele lui scrise la calculator sau masina de dactilografiat se ... (vezi toată discuția)