avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fals si uz de fals

Exista doua contracte de vanzare - cumparare. Unul de la proprietarul unei masini catre o doamna, altul de la doamna catre sotul meu.
Pe primul contract ea nu a semnat, a semnat doar proprietarul masinii. Pe al doilea contract a semnat cineva care a zis ca este trimis de prietenul lui sa vedem masina iar doamna ar fi matusa aceluia.
Acesta care a semnat nu avea nicio procura care sa ii fi dat drept sa semneze in locul doamnei.
Cei doi, unul a pus anuntul cu masina pe net si celalalt a venit si a semnat pot fi acuzati de fals si uz de fals in conditiile in care este foarte posibil ca doamna nici sa nu aiba cunostinta despre aceasta poveste?
Ce articole?
Si mai am o problema. Pe inregistrarile audio, care in civil sunt agreate ca proba, unul dintre cei doi spune ca ma f..e si ia si avocatul la p..a daca il dam in judecata. Poate fi incadrata ca amenintare? Politistul de caz spune ca nu, ca amenintarile sunt chestii mult mai grave. Cu ce articol ii pot pune "cu capul pe capota" pe nemernici?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

De pe un contract de vânzare-cumpărare lipsește semnătura cumpărătorului. poate fi considerat contract fals sau e doar o omisiune a celui care le redactează? Diamandi Diamandi Buna ziua. Daca pe un contract de vanzare cumparare lipseste semnatura cumparatorului dar apar datele lui scrise la calculator sau masina de dactilografiat se ... (vezi toată discuția)
Samsari auto ionell2003 ionell2003 Buna seara, Va scriu cu o problema legata de 2 samsari auto. Am cumparat o masina de la 2 samsari auto,am convorbirile telefonice inregistrate cu ei,acte ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals mon3y mon3y Buna seara.Am achizitionat o masina din Germania pe care din cauza taxei de mediu prea mari am inmatriculat-o in Bulgaria.Dupa circa 2 ani, cand taxa a mai ... (vezi toată discuția)