avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Probleme cu inscriere constructii la cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Probleme cu inscriere constructii la cartea funciara

Oficiu de carte funciara imi cere rectificare sentintei de partaj deoarece suprafetele din sentinta la constructii(casa + anexe) difera de cele din planul de amplasament.Problema este ca instanta mi-a respins cererea de indreptare eroare materiala deoarece nu o considera o greseala a instantei.Ce solutie mai am pentru inscrierea constructiilor in cartea funciara?

Alte discuții în legătură

iesire din indiviziune-inscriere in carte funciara rody54 rody54 Am facut o iesire din indiviziune pe cale judecatoreasca pentru o casa in care sunt 6 apartamente.Sentinta a avut o eroare referitoare la suprafetele a 3 ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cand schita rlv de cadastru arata cu 10% suprafata lipsa charisma charisma am un apartament la care am calculat foarte concret suprafata utila, cu 2 rulete diferite, si mi-au dat dimnesiunile celor 2 camere 4.00 x 6.60 respectiv ... (vezi toată discuția)
Anulare inscrieri cf Luciana21 Luciana21 Va rog sa imi spuneti cum pot formula actiunea pentru radierea sau anularea inscrierilor din CF? Este vorba de o actiune in rectifcare sau radiere avand in ... (vezi toată discuția)