avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lege din care sa reiasă unde intervine Consiliul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lege din care sa reiasă unde intervine Consiliul Județean Ilfov și unde Primaria

Bună ziua. Locuiesc în Ilfov. Ca și șosea partea carosabila DJ601 aparține de Consiliul județean ilfov, Primăria la poarta în zona nu au făcut trotuare, podețe și șanțuri, ca vezi doamne aparținem de Consiliul județean ilfov, dar după părerea mea e treaba primăriei sa facă astea pt ca nu intervine în Șoseaua DJ601 și este domeniul public. Vreau sa știu ce lege este unde pot sa clarific asta ca să pot sa depun sesizare. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: uncetatean , utilizator 07:28, 16 Martie 2019
Sper ca am pus întrebarea la rubrica potrivita
Nu este nimeni sa ma elucideze și pe mine, va rog.
Vedeti daca va ajuta
Ordonanța nr. 43/1997 privind regimul drumurilor
[ link extern ]

Legea nr. 215 din 23 aprilie 2001 administrației publice locale
[ link extern ]
In HG 930/2002 este înscris domeniul public al județului Ilfov și al localităților componente. Căutați Anexa corespunzătoare localității dvs și vedeți cum este trecut acolo trotuarul aferent DJ 601, însa mai mult ca sigur că doar partea carosabilă este administrată de consiliul județean, trotuarul este în administrația primăriei.
Mulțumesc de răspunsuri, dar nu am găsit răspunsul. Nu se specifica clar.

Alte discuții în legătură

Sunt in fata portii. nu mai pot intra in curte gabriel_le gabriel_le Buna ziua, Locuiesc in comuna Dascalu Ilfov. De curand au asfaltat strada si au facut santuri pe ambele parti ale carosabilului, dar fara a face si podet in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este articolul de lege care obliga proprietarul ... doru.nicolae61@gmail.com doru.nicolae61@gmail.com Buna ziua, care este articolul de lege care obliga proprietarul sa isi ingradeasca terenul si care este consecinta in cazul in care terenul nu este imprejmuit? ... (vezi toată discuția)
Echivalent actual al legii 1 ceausiste ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! As dori sa aflu daca exista vreo lege care sa stipuleze obligativitatea unui proprietar de a presta personal curatenie in jurul blocului si daca ... (vezi toată discuția)