avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sunt in fata portii. Nu mai pot intra in curte
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sunt in fata portii. Nu mai pot intra in curte

Buna ziua,
Locuiesc in comuna Dascalu Ilfov. De curand au asfaltat strada si au facut santuri pe ambele parti ale carosabilului, dar fara a face si podet in dreptul fiecarei porti.
Primaria refuza sa-mi faca podet in dreptul portii pe unde intru in curte pe motiv ca nu are fonduri. Mi-au sugerat sa scot autorizatie si sa ma apuc sa mi fac eu pe domeniul public. Dar nu cred k pot obtine o autorizatie sa pot construi un podet pe domeniul public, si fara autorizatie nu pot face nimic ca imi vor da amenda. Mentionez ca sunt in cele mai bune relatii cu primarul. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: gabriel_le , utilizator 11:27, 17 Iunie 2017
Puteti formula actiune in instanta ptr."obligatia de a face" prin care sa obligati primaria la construirea unui podet.

Mentionez ca NU sunt in cele mai bune relatii cu primarul.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șanț în fața casei iongorgan iongorgan Bună ziua. În fața casei s-a asfaltat drumul care era din piatra și s-au facut șanțuri pe pe ambele părți ale drumului. Astfel cei ce locuiesc pe ... (vezi toată discuția)
Lege din care sa reiasă unde intervine consiliul județean ilfov și unde primaria uncetatean uncetatean Bună ziua. Locuiesc în Ilfov. Ca și șosea partea carosabila DJ601 aparține de Consiliul județean ilfov, Primăria la poarta în zona nu au făcut ... (vezi toată discuția)
Parcare in dreptul unei usi de intrare in curte Dorin Corzan Dorin Corzan Buna ziua! Recent am achizitionat o casa, care din lipsa de spatiu NU are poarta de acces auto in curte, insa are podet de acces spre usa pietonala ce duce in ... (vezi toată discuția)